KEITÄ OLEMME
RAMIRAK on korjausrakentamiseen keskittynyt yritys. Palvelumme kattaa yksityis-, liike-, taloyhtiö- ja julkisten tilojen saneeraus- sekä korjaustyöt. Verkkosivustomme osoite on: http://www.ramirak.fi.

MITÄ HENKILÖTIETOA ARKISTOIMME JA MIKSI
Arkistoimme tietoja asiakasrekisteriä varten. Kerättäviin tietoihin sisältyy yrityksen/yksityishenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja laskutusosoite.

TIETOJEN KÄYTTÄMINEN
Käytämme tietoja yhteydenottoihin, tarjousten lähettämiseen sekä laskutukseen.

TIETOJEN SUOJAAMINEN
Käytämme ajantasaisia tietojen tallentamiseen ja turvallisuuteen liittyviä tekniikoita asiakkaittemme tietojen suojaamiseksi.
Vain työntekijät, joiden tulee suorittaa tiettyä työtehtävää (esimerkiksi laskutus, kirjanpito tai asiakaspalvelu) voivat käyttää tunnistamisen mahdollistavia yksityistietoja.
Tietokoneet, tallentimet ja palvelimet, jotka sisältävät tunnistamisen mahdollistavia tietoja, säilytetään turvallisessa ympäristössä.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANNELLE OSAPUOLELLE
Emme myy, vaihda tai muutoin siirrä luvatta tunnistamisen mahdollistavia tietoja ulkopuolisille osapuolille. Sitoudumme informoimaan asiakasta silloin, kun tietojen luovuttaminen kolmannelle osapuolelle (alihankkijalle) on työn loppuun saattamiseksi välttämätöntä.

MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN
Uusia toimintoja kehitetään ja lisätään jatkuvasti ja olemassa olevia palveluja kehitetään ja parannetaan. Näiden jatkuvien muutosten, lainsäädännön muuttumisen ja tekniikan luonteen vuoksi tietoja koskevat käytäntömme muuttuvat aika ajoin. Kun tietosuojakäytäntöämme on tarpeen muuttaa, ilmoitamme siitä internet sivuillamme.